Zajímá vás, jak vznikají kvalitní potraviny a jak poznat, že váš farmář hospodaří ekologicky? Pojďte si vyzkoušet komunitní/participativní přístup k revizi hospodaření přímo na statku! 

 

Kdy: v sobotu 12. června od 10 do 12 hodin

Kde: Králíčkova biozelenina, Humburská 1002, Nový Bydžov

Co vás čeká?

  • Králíčkovi nás seznámí s radostmi a strastmi svého hospodaření, poví nám, proč

    hospodaří ekologicky a v čem všem bio certifikace spočívá.

  • Ukážeme si, na co všechno je dobré se zeptat, aby i laik poznal, že se na statku

    hospodaří ekologicky, a jak poznat kvalitní jídlo bez bio certifikace.

  • Budete si moct zahrát na Sherlocka a s dotazníkem v ruce klást při prohlídce

    všetečné otázky a zeptat se na vše, co vás o hospodaření a jídle ze statku zajímá.

Pro koho je workshop určen?

  • pro pražské členy skupin KPZ, KPZkoALICE a místních potravinových skupin,
  • pro všechny, koho zajímá téma kvalitního jídla a kdo chce poznat, jak jídlo vzniká od

    “vidlí až po vidličku” a rád podporuje lokální ekologické farmáře

Kompletní pozvánku naleznete zde.