Pro-Bio Liga & AMPI | SHERLOCKEM NA EKOSTATKU
Zajímá vás, jak vznikají kvalitní potraviny a jak poznat, že váš farmář hospodaří ekologicky? Pojďte si vyzkoušet komunitní/participativní přístup k revizi hospodaření přímo na statku!
Kdy: v sobotu 12. června od 10 do 12 hodin
Kde: Králíčkova biozelenina, Humburská 1002, Nový Bydžov
Co vás čeká?
- Králíčkovi nás seznámí s radostmi a strastmi svého hospodaření, poví nám, proč
hospodaří ekologicky a v čem všem bio certifikace spočívá.
- Ukážeme si, na co všechno je dobré se zeptat, aby i laik poznal, že se na statku
hospodaří ekologicky, a jak poznat kvalitní jídlo bez bio certifikace.
- Budete si moct zahrát na Sherlocka a s dotazníkem v ruce klást při prohlídce
všetečné otázky a zeptat se na vše, co vás o hospodaření a jídle ze statku zajímá.
Pro koho je workshop určen?
- pro pražské členy skupin KPZ, KPZkoALICE a místních potravinových skupin,
- pro všechny, koho zajímá téma kvalitního jídla a kdo chce poznat, jak jídlo vzniká od
“vidlí až po vidličku” a rád podporuje lokální ekologické farmáře
Kompletní pozvánku naleznete zde.